ua en ru

Медичну допомогу туристам і гостям в Києві під час Євро-2012 будуть надавати шість медичних закладів

Медичну допомогу туристам і гостям в Києві під час чемпіонату Євро-2012 будуть надавати шість медичних закладів. Про це сьогодні на прес-конференції, присвяченій питанням підготовки до чемпіонату, повідомила заступник начальника головного управління охорони здоров'я при КМДА Алла Арешкович, передає кореспондент РБК-Україна.

"До забезпечення медичною допомогою гостей та вболівальників чемпіонату, відповідно до плану медичного забезпечення, внесені відповідні корективи. Станом на квітень місяць і на сьогодні медичну допомогу будуть забезпечувати основні три базові лікарні. Це Олександрівська клінічна лікарня, зона відповідальності якої - фан-зона, клінічна лікарні №12, яка буде надавати медичну допомогу місцевим вболівальникам зі стадіону, клінічна лікарня №17, яка буде забезпечувати медичною допомогою пацієнтів з політравмами, а також три медичні заклади інших форм власності. Це клінічна лікарня "Феофанія", яка буде обслуговувати VIP-осіб Євро-2012, а також військовий госпіталь Міноборони і клініка "Борис", які так само надаватимуть меддопомогу іноземним гостям чемпіонату", - сказала Арешкович.

Також вона зазначила, що для забезпечення медичного обслуговування уболівальників буде залучено близько 30% автомобілів автопарку столичної екстреної служби медичної допомоги.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова раніше заявила, що всі учасники і гості Євро-2012 будуть забезпечені належною медичною допомогою.