ua en ru

McDonald's підтвердив продаж майна в анексованому Криму

McDonald's підтвердив продаж майна в анексованому Криму Фото: McDonald's продав приміщення в Криму

В McDonald's повідомили, що умови продажу є конфіденційними

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's Ukraine продає майно в анексованому Російською Федерацією Криму. Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на PR-директора McDonald's Ukraine Анастасію Зражевську.

Разом з тим, видання повідомляє, що хоч в прес-службі українського McDonald's і підтвердили продаж приміщень в Криму, деталі угоди наразі не розголошуються.

"З квітня 2014 року компанія McDonald's в Україні не мала можливості вести бізнес в приміщеннях ресторанів McDonald's в Сімферополі і Ялті і продала дані приміщення. Умови продажу є конфіденційними", - повідомила Зражевська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "влада" анексованого Російською Федерацією Криму прийняли рішення про примусовий викуп майна двох заводів українського бізнесмена Ріната Ахметова в Керчі. Мова йде про "Керченський стрілочний завод" і "Керченський металургійний комбінат".

Разом з тим, "заступник міністра промислової політики Криму" Борис Кабаков, відмовився назвати вартість майна підприємств, заявивши, що про це стане відомо після оцінки.