ua en ru

Мбокані повертається з оренди в "Динамо"

Мбокані повертається з оренди в "Динамо" Фото: Дьємерсі Мбокані

Відразу шість гравців "Халл Сіті" залишать клуб

Нападник київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який виступав за англійський "Халл Сіті" на правах оренди, повернеться в команду Сергія Реброва. Про це повідомляється на сайт англійського клубу, який опублікував список гравців, з якими не буде продовжувати орендну угоду.

По завершенню сезону "Халл" вилетів з англійської Прем'єр-ліги (АПЛ), що має привести до скорочення бюджету клубу. Крім Мбокані, в свої клуби повернуться захисник "Інтера" Андреа Раноккія, хавбек "Ліверпуля" Лазар Маркович, форвард "Евертона" Умар Ніассе, півзахисник "Олімпіакоса" Омар Ель-Абделлауі і хавбек "Вільярреала" Альфред Ндіайе.

Мбокані зіграв за "Халл Сіті" 14 матчів у всіх турнірах, в яких не відзначився забитими голами і лише однією результативною передачею. Значну частину сезону форвард пропустив через травму.

Раніше повідомлялося, що в послугах Дьемерсі зацікавлений бельгійський "Брюгге".

Нагадаємо, нападаючий збірної України та іспанської "Гранади" Артем Кравець підтвердив, що повернеться в київське "Динамо" влітку. Артем виступав за "Гранаду" на правах річної оренди. У іспанського клубу не було права викупу форварда.