ua en ru

На Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцією

На Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцією Фото: на Майдані сталися сутички (Віталій Носач)

На Майдані знаходяться близько 2 тис. активістів

На Майдані Незалежності сталися кілька сутичок між представниками "Правого сектора" та поліцією. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Інцидент стався під час спроби активістів пронести на Майдан шини. Дорогу мітингувальників перекрив кордон правоохоронців.

Учасники акції протесту скандують "Банду геть".

На Майдані знаходяться близько 2 тис. активістів і до 500 правоохоронців.

Зазначимо, перед початком сутичок представники ПС заявили про намір штурмувати штаб екс-глави Адміністрації президента Віктора Медведчука.

Також повідомляється, що учасники акції запалили автомобільні покришки.

На Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцієюНа Майдані відбулися сутички між представниками "Правого сектора" і поліцією

Фото: на Майдані відбулися зіткнення

Нагадаємо, близько тисячі активістів приймають участь у двох мітингах біля Майдану Незалежності.