ua en ru

На Майдані пройшов дитячий флешмоб "Квітка пам'яті"

На Майдані пройшов дитячий флешмоб "Квітка пам'яті" Фото (АПУ): На Майдані Незалежності пройшов дитячий флешмоб "Квітка пам'яті"

Майже 600 дітей склали з повітряних кульок величезний мак

На Майдані Незалежності в Києві сьогодні, 1 травня 2015 р., пройшов дитячий флешмоб "Квітка пам'яті". Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

"Сьогодні на головній площі Києва за ініціативи Адміністрації Президента, Інституту національної пам'яті та Міністерства освіти відбувся дитячий флешмоб "Квітка пам'яті". В рамках флешмобу майже 600 дітей склали з повітряних кульок величезний мак - символ пам'яті про загиблих у Другій світовій війні. Зі святом дітей привітали заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко, Голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, та заступник міністра освіти Павло Полянский", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 1 травня на Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик цілий день проходитимуть майстер-класи з виготовлення штучних квіток маку, святковий концерт та інші заходи для дітей та дорослих.

Нагадаємо, в Одесі 2 травня пройде проукраїнський мітинг.