ua en ru

Майдан Незалежності: онлайн-трансляція

Майдан Незалежності: онлайн-трансляція у Києві на Майдані Незалежності з вечора 18 лютого тривають активні сутички з правоохоронцями. За даними МОЗ станом на 06:00 21 лютого 2014 р. з 10:20 18 лютого з місця загострення зіткнень в центрі міста Києва.

Майдан Незалежності: онлайн-трансляція - у Києві на Майдані Незалежності з вечора 18 лютого тривають активні сутички з правоохоронцями. За даними МОЗ станом на 06:00 21 лютого 2014 р. з 10:20 18 лютого з місця загострення зіткнень в центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров'я міста Києва за медичною допомогою звернулися 577 постраждалих, 369 з них госпіталізовані. З початку зіткнень померли (загинули) 77 осіб.

14:32. У Києві проходить зустріч міністрів закордонних справ Німеччини та Польщі Франка-Вальтера Штайнмайера і Радослава Сікорського з лідерами української опозиції і представниками Майдану. Про це повідомляє німецьке зовнішньополітичне відомство у своєму Twitter.

14:21. Основна кількість активістів померла від важких вогнепальних поранень. Про це повідомив на прес-конференції заступник голови КМДА Віктор Корж, передає кореспондент РБК-Україна.

Станом на 13:58 Рада Майдану за участю лідерів опозиції проходить в готелі "Київ" на вулиці Грушевського неподалік від Верховної Ради. При цьому парламентарій зазначив, що місце проведення ради Майдану обрано спеціально.

При цьому прес-секретар Віталія Кличка Оксана Зінов'єва повідомила РБК-Україна, що на даний момент невідомо, чи буде заява Кличка на сцені Майдану про рішення ради Майдану.

Зінов'єва підтвердила, що нарада лідерів опозиції і ради Майдану станом на 13:50 тривають.

13:41.Министры закордонних справ Німеччини і Польщі Франк-Вальтер Штайнмайер і Радослав Сікорський відправилися на переговори з активістами Майдану щодо угоди про врегулювання кризи в Україні. Про це написав глава польського зовнішньополітичного відомства у своєму Twitter.

Крім того, як повідомляється в Twitter Міністерства закордонних справ Німеччини, Сікорський і Штайнмайер мають намір обговорити це угоду з трьома лідерами опозиції - Яценюком, Кличком та Тягнибоком.

13:26. Количество госпитализированных участников беспорядков в Киеве 21 февраля по состоянию на 12:00 увеличилось до 371 человека. Об этом говорится в сообщении Министерства здравоохранения Украины.

Количество пострадавших, как отмечается, также увеличилось и составляет 581 человек. Так, 21 февраля за медпомощью обратилось 4 человека, из них 2 госпитализированы.

Партия "Батькивщина" обнародовала имена 42 погибших в Киеве 20 февраля участников протестных акций. Об этом говорится в сообщении пресс-службы партии со ссылкой на данные Главного бюро судмедэкспертизы.

Станом на 12:30 на Майдані Незалежності у Києві станом на 12:30 перебуває близько 15 тис. активістів, повідомляє кореспондент РБК-Україна. Триває виробництво коктейлів Молотова. Метро Хрещатик забарикадували зовні важкими предметами: холодильниками, плитами та іншими підручними засобами.

11:57. Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що зараз направляється на нараду Майдану. Чи буде він присутній на парафування Угоди про врегулювання кризи в Україні, не відомо. Про це Кличко повідомив на виході зі Верховної Ради України, передає кореспондент РБК-Україна.

Майдан Незалежності: онлайн-трансляція

11:49.Самооборона Майдану заявляє, що звільнила захоплених 20 лютого бійців внутрішніх військ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу національного опору. Крім цього, в штабі національного опору наполягають на зустрічному звільнення всіх затриманих правоохоронними органами активістів Майдану.

11:35. В районі вулиці Інститутської учасники масових заворушень відкрили вогонь по працівниках органів внутрішніх справ і намагалися прорватися в напрямку Верховної Ради України. Частина військовослужбовців намагалася сховатися від вогню в будівлі Парламенту, проте їм цього не дали зробити, повідомляє прес-служба МВС України.

11:04. Народний депутат Станіслав Березкін прийняв рішення про вихід з фракції Партії регіонів. Про це повідомляє група "Євромайдан" у своєму Facebook.

Майдан Незалежності: онлайн-трансляція

Біля Майдану знову стрілянина, МВС звинувачує учасників Евромайдана в порушенні перемир'я. Станом на 10:15 вони відкрили вогонь по правоохоронцям. Інформація про жертв уточнюється. В районі вул. Інститутській учасники масових заворушень відкрили вогонь по працівниках органів внутрішніх справ і намагалися прорватися в напрямку Верховної Ради України. В даний час перестрілка триває.

На Майдані Незалежності у Києві станом на 8:30 знаходиться близько 5 тис. активістів, передає кореспондент РБК-Україна.

В більшості своїй люди не стоять під сценою, а постійно переміщуються по площі.

Крім того, кілька тисяч активістів також знаходяться на барикадах на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо".

Також варто відзначити, що київське метро відкрило станції в центрі, крім "Майдану Незалежності" та "Хрещатика". Про це повідомляє прес-служба столичного метрополітену.

"Закритими для входу та виходу пасажирів залишаються станції "Хрещатик" і "Майдан Незалежності". Зазначені станції працюють для переходу пасажирів з лінії на лінію", - йдеться в повідомленні.

У період з 06:00 20 лютого по 06:00 21 лютого за медичною допомогою звернулися 132 людини, 82 з них госпіталізовані.
Нагадаємо, вчора Моз повідомляв про 75 жертв заворушень з 18 лютого 2014 р.

Зазначимо, що Київська міська державна адміністрація вчора заявляла про 67 трупах, які доставлені в бюро судово-медичної експертизи.

За період з 18 по 20 лютого в заклади охорони здоров'я за медичною допомогою звернувся 551 учасник масових заходів, що проходять в центрі столиці. Госпіталізовано 332 людини.