ua en ru

Майдан на посаду голови МВС замість Авакова запропонував Ярему

У Києві на Майдані Незалежності замість Арсена Авакова на посаду голови МВС запропонували Віталія Ярему.

У Києві на Майдані Незалежності замість Арсена Авакова на посаду голови МВС запропонували Віталія Ярему. Відповідна пропозиція була зроблена під час виступу зі сцени Майдану екс-нардепа України Степана Хмари, передає кореспондент РБК-Україна.

"Закулісні кулуари приводять до того, що нам сьогодні запропонували на посаду міністра надзвичайно важливої структури, завдання якої забезпечити внутрішню безпеку в державі, я маю на увазі міністра МВС України, я хочу з усією відповідальністю заявити, що Арсен Аваков абсолютно не відповідає тій посаді. В нього немає ні професіоналізму, ні тих моральних і професійних якостей, для того, щоб успішно керувати такою важливою, важкою і відповідальною структурою. Якщо ми це проковтнемо, то завтра будемо пожинати плоди", - сказав Хмара.

Під час виступу Хмари, народ на Майдані почав скандувати "Ярема!".

Тоді Хмара, почувши думку Майдану, сказав, що Ярема має великий досвід.

"Мафія не хоче його за всяку ціну допустити, бо вона боїться що цей високопрофесійний державний посадовець буде їм наперекір, якщо вони захочуть щось робити в темну. Тому завтра не допустимо пройдисвітів на високі відповідальні місця. Я також підтримую Віталія Ярему", - сказав Хмара.