ua en ru

На Майдан в Єревані приїхав сміттєвоз

На Майдан в Єревані приїхав сміттєвоз Фото: Майдан в Єревані

Сміттєвоз зібрав ящики зі сміттям, з яких демонстранти Майдану в Єревані будували барикади

У Єреван (Вірменія) на проспект Баграмяна приїхав сміттєвоз мерії і зібрав ящики зі сміттям, завбачливо розкладені демонстрантами Тарифного Майдану. Про це повідомляє місцеве видання Новини Вірменії.

"Маніфестанти тримають слово і по можливості зберігають вулицю чистою. На проїжджій частині проспекту, зараз перекритою, розкладені сміттєві баки. В очікуванні новин присутні коротають час, співають і танцюють", - зазначає видання.

Так само демонстранти вкотили ще один сміттєвий бак, яким доповнили барикаду приблизно в 300 м від початку проспекту Баграмяна (навпроти Конституційного суду).

Раніше компанії зі збору сміття звернулися до протестуючих з проханням повернути контейнери, з яких вони будують барикади, тому що в місті багато сміття, яке нікуди збирати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мітингувальники перекрили сміттєвими баками проспект Баграмяна і заблокували рух.

Зазначимо, згідно з інформацією місцевих ЗМІ, ще три міста Вірменії приєдналися до протестів проти підвищення цін на електроенергію, які проходять в Єревані.

Раніше, вранці 23 червня в Єревані поліція розігнала і побила людей, які виступають проти підвищення тарифів на електроенергію російською компанією-монополістом. Більше 200 чоловік були затримані. Увечері на протест прийшло вже близько 10 тис. Чоловік.