ua en ru

За травень Закарпаття отримає від ДФС понад 45 млн гривень на дороги

За травень Закарпаття отримає від ДФС понад 45 млн гривень на дороги Фото: Закарпатська митниця

Усі гроші надійдуть до кінця місяця й будуть спрямовані на ремонт автодоріг

За травень 2017 року Закарпатська область отримає понад 45 млн гривень на ремонт доріг від перевиконання Закарпатською митницею Державної фіскальної служби планових надходжень. Про це повідомляє сайт Кабінету міністрів.

"За травень в обласний бюджет Закарпаття надійде значно більша, ніж очікувалося, сума від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий "дорожній експеримент"), а саме: 45,5 мільйонів гривень", - заявив глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, всі гроші надійдуть до кінця місяця й будуть спрямовані на ремонт автодоріг.

"Таким чином, загальна сума, яку область отримає від "дорожнього експерименту" за підсумками п’яти місяців, - понад 78 мільйонів гривень. 32,8 мільйони вже надійшли в обласний бюджет", - додав він.

Як відомо, в кінці грудня 2016 року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50% коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна фіскальна служба за 5 місяців очікує понад 300 млрд гривень надходжень до державного бюджету.