ua en ru

МАУ просить суд стягнути 20 млн гривень з Мінінфраструктури за збитки через захід Ryanair

МАУ просить суд стягнути 20 млн гривень з Мінінфраструктури за збитки через захід Ryanair Фото: МАУ (flickr.com/photos/thomasaviation)

МАУ відправив низку судових позовів проти Мініфраструктури

Компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) відправила ряд судових позовів проти Міністерства інфраструктури України з вимогою відшкодувати понад 20 млн збитків компанії через скандал з лоукостером Ryanair. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян Facebook.

"Через можливий захід Раянейр в Україні, компанія МАУ була змушена знизити ціни і завдала собі шкоди. Тому, "національна" авіакомпанія просить суд, щоб Міністерство інфраструктури компенсувало їм десятки мільйонів гривень "втрат", - повідомив Омелян.

За словами Омеляна, крім цього МАУ вимагає у Мінінфраструктури скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова і припинити сприяти заходу Ryanair в Україну.

Чому так важко заходити Ryanair? Безліч пояснень експертів: міністерство "не так" провело переговори; політики не повинн...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Омелян повідомив, що компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) має близько 400 млн гривень до державного бюджету.