ua en ru

Матч з "Шахтарем" був цікавим і рівним, - Сергій Ребров

Матч з "Шахтарем" був цікавим і рівним, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян коротко прокоментував гру

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після гри з "Шахтарем" за Суперкубок України прокоментував поразку своєї команди. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Будь-яке протистояння з "Шахтарем" цікаве. Це найсильніші клуби чемпіонату. І не має різниці, це товариська гра або офіційна. Думаю, матч за Суперкубок був цікавим і абсолютно рівним. "Шахтар" забив на останній хвилині, я їх з цим вітаю. Звичайно, прикро програвати принциповому супернику, пропускати на останній хвилині, але ми йдемо далі. Треба вдало стартувати в чемпіонаті і готуватися до Ліги чемпіонів. І треба забути цю гру вже в роздягальні", - сказав Ребров.

"Ми не тягли до пенальті ми грали в футбол. Також, як і "Шахтар". І у нас були моменти, і в них, і обидві команди до останніх хвилин не стояли, не контролювали м'яч, а намагалися атакувати. Спочатку про пенальті ніхто не думав. У матчах такого рівня треба грамотно і організовано оборонятися. І ми, і "Шахтар" сьогодні це і робили. Але гра була видовищною, було досить атак, моментів. Але у таких матчах на перший план виходить компактна і організована гра в обороні", - додав тренер "Динамо".

Нагадаємо, "Динамо" програло "Шахтарю" в доданий час після пенальті і видалення голкіпера.