ua en ru

Матч "Шахтаря" у ЛЕ відвідає головний тренер збірної Бразилії

Матч "Шахтаря" у ЛЕ відвідає головний тренер збірної Бразилії Фото: разом з бразильським наставником Європи відвідає його помічник

Тіте хоче особисто поспостерігати за грою кандидатів у національну команду

Головний тренер збірної Бразилії Тіте планує відвідати майбутній поєдинок Ліги Європи між "Шахтарем" і "Сельтою". Про це повідомляє пресс-служба бразильської федерації футболу.

З сьогоднішнього дня 55-річний фахівець разом зі своїм помічником Еду Гаспаром почне поїздку по Європі, під час якої відвідає низку поєдинків за участю бразильців, щоб особисто спостерігати за грою кандидатів у національну команду.

Варто зазначити, що у складі "Сельти" бразильців немає, предметом інтересу тренера стануть саме бразильські представники "Шахтаря", яких у складі команді нараховується вісім осіб.

Крім гри українського клубу Тіте побуває на перших матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "ПСЖ"-"Барселона", "Баварія"-"Арсенал" та "Севілья"-"Лестер", зустрічах Бундесліги і Серії А.

Нагадаємо, через махінації "Шахтаря" УЄФА дискваліфікував футболіста Степаненко за навмисну спробу використовувати регламент змагань у своїх інтересах.