ua en ru

Матч Хорватія - Україна розсудить бригада арбітрів з Іспанії

Матч Хорватія - Україна розсудить бригада арбітрів з Іспанії Фото: Антоніо Матеу Лаоса

Раніше головний арбітр матчу працював на єврокубкових поєдинках "Динамо" та "Шахтаря"

На матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2018 року між національними збірними командами Хорватії та України працюватиме бригада арбітрів з Іспанії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України (ФФУ).

Головним арбітром матчу призначено 40-річного рефері Антоніо Матеу Лаоса. Асистенти арбітра - Пау Себріан Девіс та Хав’єр Агілар Родрігес, резервний арбітр - Карлос Клос Гомес. Спостерігач арбітражу - Андреас Шлюхтер (Швейцарія).

Матеу Лаос − арбітр ФІФА з 2011 року. До цього моменту іспанський арбітр у футбольних зустрічах із українськими збірними не перетинався. Проте він отримував призначення на єврокубкові поєдинки київського "Динамо" та донецького "Шахтаря".

Матеу Лаос працював на матчі 1/8 фіналу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016 років, в якому "Динамо" вдома поступилися англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3. Того ж сезону арбітру з Іспанії також довірили матч-відповідь між бельгійським "Андерлехтом" та "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Гра завершилася мінімальною перемогою "гірників" - 1:0.

Поєдинок Хорватія - Україна відбудеться 24 березня на стадіоні "Максимір" у Загребі. Початок зустрічі - о 21:45.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список футболістів, які потрапили в заявку на матч проти Хорватії.