ua en ru

Матч ЧС-2018 Косово - Україна пройде в Албанії

Матч ЧС-2018 Косово - Україна пройде в Албанії Фото: стадіон "Лоро Боричів" (ffu.org.ua)

Звітний поєдинок відбудеться 6 жовтня

Матч відбіркового циклу на чемпіонат світу 2018 року між збірними Косово та України відбудеться в Албанії. Про це Facebook повідомляє прес-служба Федерації футболу України (ФФУ).

Зазначається, що гра відбудеться в місті Шкодер на місцевому стадіоні "Лоро Боричів". Місткість арени - 16 тисяч глядачів. Споруду реконструювали в 2016 році. Матч відбудеться 6 жовтня 2017 року.

Зазначимо, з-за того, що Україна не визнала незалежність Косово на дипломатичному рівні, національна збірна не може грати на її території. У третьому турі відбіркового етапу ЧС-2018 українська збірна впевнено перемогла Косово 3:0. Матч відбувся 9 жовтня 2016 року, в польському Кракові.

Відбірний матч Чемпіонату світу-2018 між збірними Косово та України 6 жовтня буде зіграно в Албанії. Федерація футболу ...

Опубліковано Ukraine national football team 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, матч сьомого туру кваліфікації чемпіонату світу 2018 року між збірними України та Туреччини відбудеться на стадіоні "Металіст" у Харкові. Поєдинок відбудеться 2 вересня і розпочнеться о 21:45. До цього Харків був на кілька років виключений із списку міст, де проводяться міжнародні матчі, з-за близькості до зони збройного конфлікту на Донбасі.