ua en ru

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайн

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайн-трансляцію можна на Styler

Хоча суддя шоу МастерШеф на каналі СТБ Ектор Хименес-Браво – колумбієць, він не раз зізнавався у своїй любові до української кухні.

Ектор живе в Україні більше восьми років, і за ці роки він об'їздив всю країну.

"Для мене найбільше задоволення – пробувати автентичну їжу, вивчати те, як рецепти передаються з покоління в покоління. Найсмачніший борщ подають не в столичних ресторанах, найкращий борщ – у бабусь в простих українських селах", - розповідає Ектор.

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба

Крім борщу, шеф-кухарю припадають до душі налисники, сирники, вареники і, звичайно, знаменита котлета по-київськи.

У новому випуску МастерШеф, який вийшов 4 вересня, Ектор провів кулінарний майстер-клас, і приготував якраз котлету по-київськи. Але це була не проста інструкція, суддя зробив кулінарну революцію!

Дивіться 3 випуск 8 сезону шоу МастерШеф на Styler.

Заготівля з курячого філе за 1 секунду пройшла всі цикли панірування: борошно, яйця, панірувальні сухарі, вогонь - і приземлилася в розпечене масло у фритюрі!

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба

В учасників не було такого науково-кулінарного пристосування, їм дістався тільки один ніж! І з допомогою ножа потрібно було зробити якомога швидше, якомога якісніше і як можна більше заготовок котлети по-київськи.

МастерШеф 8: 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба

До речі, в минулому сезоні учасник шоу МастерШеф впав у ноги до Ектору Хіменес-Браво.

Нагадаємо, що "реаліті-шоу" МастерШеф вперше з'явилося на українському телебаченні в 2011 році. За звання кращого кухаря країни, а також приз у розмірі 500 000 гривень і навчання в престижної французької кулінарної школі Le Cordon Bleu б'ються 20 учасників. Раніше ми розповідали, хто став переможцем дитячої версії шоу МастерШеф.

У новому сезоні шоу суддями виступлять Ектор Хименес-Браво — канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий, а також Тетяна Литвинова — телеведуча, кулінарний експерт і шеф-кухар Дмитро Горовенко.

Раніше ми публікували 2 серію 8 сезону шоу МастерШеф.