ua en ru

Масові кадрові перестановки в КМДА будуть уже після виборів 25 травня, - Бондаренко

Масові кадрові перестановки у структурі київської влади розпочнуться після позачергових виборів мера Києва і Київради 25 травня.

Масові кадрові перестановки у структурі київської влади розпочнуться після позачергових виборів мера Києва і Київради 25 травня. Про це під час толоки у Парку Вічної Слави заявив глава КМДА Володимир Бондаренко (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"З приводу кадрових перестановок, то вони вже йдуть, але масово почнуться після виборів нової Київради і мера. Ця команда буде вже більш стабільною, вона прийде на 1 рік і 4 місяці, до тих глобальних виборів, які будуть по всій Україні. Зараз ми більше виконуємо перехідну функцію. Залучаємо людей, яких у перспективі, можливо, залучимо до реальної роботи. Так, наприклад, на даний момент пресою я попросив зайнятися Сергія Тихого, який свого часу зробив прекрасну газету... він зараз працює радником на громадських засадах", - заявив Бондаренко.

Як повідомлялося, ремонт у приміщенні Київської міської держадміністрації планується завершити до 25 травня 2014 р.

Нагадаємо, лідер громадського об'єднання "Третя українська республіка" (ТУР) Юрій Луценко ще не визначився з участю у виборах мера Києва і має намір порадитися з киянами щодо свого балотування на посаду столичного градоначальника.