ua en ru

Маск обійшов Цукерберга і посів третю сходинку в рейтингу мільярдерів

Маск обійшов Цукерберга і посів третю сходинку в рейтингу мільярдерів Фото: Ілон Маск (spacex.com)

Статки Маска перевищили 100 млрд доларів

Голова компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск посів третє місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Bloomberg. Маск обійшов у списку засновника Facebook Марка Цукерберга.

Про це свідчать дані індексу мільярдерів Bloomberg.

Акції Tesla виросли у вівторок, 17 листопада, на 8,2%, в результаті чого статки Маска збільшилися на 7,6 млрд доларів до 109,7 млрд доларів. Його статки з початку 2020 року вросли на 82,2 млрд доларів, що є найбільшим приростом у рейтингу 500 найбагатших людей світу.

Tesla увійде в індекс S&P 500 21 грудня після кількох місяців зростання і одного тимчасового спаду на початку вересня. Tesla стане найбільшим новачком в історії індексу.

Рейтинг Bloomberg очолюють засновник компанії Amazon Джефф Безос (185 млрд доларів) і співзасновник Microsoft Білл Гейтс (129 млрд доларів).

Як повідомляло РБК-Україна, в ніч на 16 листопада компанія SpaceX Ілона Маска запустила корабель Crew Dragon з чотирма астронавтами на борту. Це перша операційна місія Crew Dragon для NASA.

Нагадаємо, 18 жовтня компанія Ілона Маска SpaceX відправила на орбіту чергову партію супутників. Зокрема, 60 супутників доставила ракета-носій Falcon 9 для роздачі інтернету Starlink.