ua en ru

Мартиненко причетний до спроби зміни керівництва "Запоріжжяобленерго", - Корбан

Мартиненко причетний до спроби зміни керівництва "Запоріжжяобленерго", - Корбан Фото: Геннадій Корбан

Глава парламентського комітету з ПЕК Микола Мартиненко ("Народний фронт") причетний до спроби зміни директора на держпідприємстві "Запоріжжяобленерго". Про це в інтерв'ю РБК-Україна повідомив екс-заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Генадій Корбан.

"Він (Микола Мартиненко, - Ред.) зараз поліз в енергетику, у ті компанії, де є держчастка. Наприклад, в "Запоріжжяобленерго" була спроба змінити директора. Причому, якимось чином там брав участь батальйон "Дніпро-1". Якщо подивитися роздруківки телефонних розмов Юрія Берези, який командир цього батальйону і одночасно нардеп від "Народного фронту", там видно, що в день захоплення у нього колосальна кількість з'єднань з Мартиненком", - уточнив Корбан.

Також політик зазначив, що в деяких питаннях Мартиненко підтримує прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, а в деяких солідарний з Президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова робочої групи з розслідування фактів корупції уряду Борислав Береза звинуватив у корупції главу парламентського комітету Мартиненка.