ua en ru

"Марш слави" у Києві пройшов без порушень правопорядку, - Нацполіція

"Марш слави" у Києві пройшов без порушень правопорядку, - Нацполіція Фото: Марш правих сил у Києві (прес-служба НПУ)

За порядком у Києві стежить 4500 співробітників поліції та Національної гвардії України

У Національній поліції заявили, що "Марш слави" в Києві з нагоди Дня захисника України та річниці УПА пройшов без порушень правопорядку. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначено, що збір учасників відбувався у парку імені Тараса Шевченка. Далі сформована колона у супроводі правоохоронців рушила на Контрактову площу. За приблизними підрахунками поліції, долучилися до маршу близько 10 тисяч осіб.

"За порядком у Києві сьогодні стежить 4500 співробітників поліції та Національної гвардії України. Завдання кожного - не допустити провокацій і будь-яких конфліктних ситуацій. Нам це вдалося: порушень правопорядку не зафіксовано. Дякую всім правоохоронцям, організаторам і учасникам за спокійне свято", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

При цьому у відомстві додали, що поліція працюватиме у посиленому режимі до завершення всіх заходів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва на Марші правих сил, приуроченому до Дня захисника України та річниці УПА, лунають постійні вибухи. Зокрема вздовж бульвару Шевченка та на вулиці Хрещатик, по яких рухалась колона, було чути гучні вибухи петард. Учасники маршу також запалювали фаєри і факели.