ua en ru

Марш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиків

Марш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиків Фото: правоохоронці в центрі столиці (НПУ)

У Нацполіції розповіли про забезпечення охорони під час масових заходів у центрі Києва

За правопорядком у центрі Києва під час масових акцій протесту 18 лютого 2018 року, зокрема "Маршу за майбутнє", стежать близько 3 тисяч силовиків. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Загалом у столиці заступили на службу близько 3000 працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, сьогодні в Києві заплановано низку заходів, участь у яких, відповідно до поданих до КМДА заявок, візьме велика кількість людей.

Марш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиків

Фото: правоохоронці в центрі Києва (НПУ)

"Тож правоохоронці несуть службу у місцях їхнього проведення та забезпечують супровід учасників. Проводяться профілактичні заходи: правоохоронці перевіряють документи, вміст рюкзаків та сумок, звертають увагу учасників акцій на те, аби вони негайно повідомляли про підозрілих осіб та залишені без нагляду речі. Чергують кінологи та вибухотехніки, працюють групи комунікації", - доповіли в поліції.

Учасники "Маршу за майбутнє" прийшли під Раду. Наживо

Опубліковано РБК-Украина 18 лютого 2018 р.

Тим часом кілька тисяч учасників "Маршу за майбутнє", які вимагають відставки президента Петра Порошенка, прибули до будівлі Верховної Ради, зокрема до наметового містечка мітингувальників.

Марш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиківМарш у Києві: за правопорядком у центрі столиці стежать 3000 силовиків

Фото: мітингарі під ВР (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві розпочався "Марш за майбутнє", учасники якого вимагають відставки президента України Петра Порошенка.