ua en ru

Марш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площі

Марш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площі Фото: демонстрація в Києві (РБК-Україна)

Мітингарі скандують "Україна без олігархів", "Демонтаж" і "Відставка"

У Києві учасники "Маршу за незалежність" прийшли на Європейську площу столиці. Станом на 13:50 на площі зібралося близько 5 тисяч активістів, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема зазначено, що мітингарі скандують "Україна без олігархів", "Демонтаж", "Відставка". На акції також присутній екс-глава Одеської ОДА, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі.

За словами прес-секретаря поліції Києва Оксани Блищик, ситуація наразі спокійна, бійок не зафіксовано. За порядком у столиці стежить близько 2000 правоохоронців. Зокрема на службу в центрі Києва заступили поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України.

Марш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площіМарш у Києві: близько 5 тис. активістів зібрались на Європейській площі

Фото: антипрезидентський марш у Києві (РБК-Україна)

Як відомо, сьогодні в центральній частині столиці, згідно з поданими в Київську міську державну адміністрацію заявок, заплановано кілька заходів, в яких візьмуть участь кияни і представники інших регіонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва розпочався "Марш за майбутнє", учасники якого вимагають відставки президента Петра Порошенка.