ua en ru

Марш на підтримку Саакашвілі: число активістів зросла до 7 тисяч

Марш на підтримку Саакашвілі: число активістів зросла до 7 тисяч Фото: марш за імпічмент (РБК-Україна)

В даний момент на Майдані проводиться "віче"

У Києві число людей, що зібралися на мітинг і марш за імпічмент зросла на кілька тисяч. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, число активістів, які зібралися на марш за імпічмент зросла до 5-7 тисяч чоловік. В даний момент на Майдані проводиться "віче".

Після цього учасники мітингу мають намір піти на Аскольдів провулок до будівлі ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України, щоб висловити підтримку затриманому напередодні колишньому голові Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі.

Марш на підтримку Саакашвілі: число активістів зросла до 7 тисячМарш на підтримку Саакашвілі: число активістів зросла до 7 тисячМарш на підтримку Саакашвілі: число активістів зросла до 7 тисяч

Фото: мітинг на Майдані (РБК-Україна)

На акції на Майдані присутні депутати Верховної Ради Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Віталій Купрій, Володимир Парасюк, Юрій Дерев'янко. Учасники мітингу вимагають відставки президента України Петра Порошенка та звільнення Саакашвілі.

Відзначимо, приєднатися до протестів закликала також дружина Саакашвілі Сандра Рулофс. У свою чергу, адвокат політика Руслан Чорнолуцький заявив, що влада пред'явить Саакашвілі звинувачення в найближчі години.

Марш за імпічмент. Наживо

Опубліковано РБК-Украина 10 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві близько 3 тисяч мітингувальників зібралися сьогодні, 10 грудня 2017 року навпроти головного корпусу Національного університету імені Тараса Шевченка з наміром пройтись маршем за імпічмент.

Відзначається, що активісти зібралися в парку імені Т. Шевченка. Обстановка спокійна. Люди скандують: "Україна!". Серед присутніх є також колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе.