ua en ru

Маркевич: Не було впевненості, що доведемо гру до перемоги

Маркевич: Не було впевненості, що доведемо гру до перемоги Фото: Мирон Маркевич

Мирон Богданович зазначив рівень суперника

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після гри з "Русенборгом" заявив, що після забитого голу не був впевнений в остаточній перемозі. Про це пише сайт "Дніпра".

"Русенборг" - команда з характером, тому навіть коли ми забили, не був я на сто відсотків впевнений, що доведемо гру до перемоги. На останній хвилині у "Русенборга" був момент, щоб зрівняти рахунок. Але добре, що все так закінчилося. У нас пішли провідні футболісти, і нам їх, звичайно, не вистачає. Прийшли новачки ще повністю не роблять те, що мені б хотілося. Впевненість, звичайно, є, але хотілося б, щоб було краще", - сказав Маркевич.

"Федецький як гравець збірної, напевно, дійсно повинен грати краще. А що стосується Едмара, він виконав багато чорнової роботи і, напевно, підсів в кінці. Повторюся, проти нас грала хороша команда, мобільна. Тому не дивно, що в кінці хтось підсів. Бойко в першому таймі отримав травму, і ми навіть думали, що, можливо, доведеться її замінити. Але він дограв до кінця, і я йому за це вдячний", - додав тренер дніпрян.

Нагадаємо, матч "Русенборг" - "Дніпро" завершився перемогою 1:0 на користь гостей.