ua en ru

Маркевич подав у відставку з поста тренера "Дніпра", - ЗМІ

Маркевич подав у відставку з поста тренера "Дніпра", - ЗМІ Фото: Мирон Маркевич йде у відставку

Наставник не має наміру далі терпіти ставлення босів "Дніпра"

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич також висловився на тему проблем в клубі. Про це повідомляє "Спорт-Експрес".


Причини відставки Маркевича

"Чесно кажучи, не знав, що говорити, так як не був свідком розмови нашого керівництва з власником клубу. З ним зустрічалися генеральний директор Андрій Стеценко і виконавчий директор Андрій Русол. Тільки вони можуть поділитися конкретною інформацією. Але знаю точно, що в середу на зборах оголосили: клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання. Тепер про майбутнє «Дніпра» доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо у цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно. Майже всі гравці роз'їхалися по іншим країнам і клубам. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка", - сказав Маркевич.

"Зараз команді доведеться нелегко. Судіть самі: від участі в єврокубковому турнірі її відлучили на сезон, трансферною діяльністю найближчим часом займатися заборонили, а новий чемпіонат «Дніпро» і зовсім почне з мінус шістьма очками. До того ж, команді доведеться грати значно омолодженим складом. Напевно, років через два-три молоді щось вийде, адже серед резервістів є перспективні хлопці. Потрібен час, щоб вони встали на ноги і заграли на хорошому рівні. Уболівальникам ж необхідно набратися терпіння, адже поразок не уникнути. А що чекає "Дніпро" надалі, сказати складно", - додав тренер.

Нагадаємо, вчора українські ЗМІ повідомили про рішення Коломойського припинити фінансування клубу. Після сам бізнесмен і гендиректор "Дніпра" Стеценко цю інформацію спростували.

Нагадаємо раніше стало відомо, що ФК "Дніпро" припиняє своє існування. Проте головний спонсор футбольного клубу Ігор Коломойський спростував цю інформацію.