ua en ru

Маріуполю на роботи зі скління необхідно близько 11 млн грн, - штаб оборони

Маріуполю на роботи зі скління необхідно близько 11 млн грн, - штаб оборони Джерело фото:twitter.com/Громадское

Роботи зі скління Маріуполя потребують, за попередніми даними, близько 11 млн грн. Про це повідомили в управлінні інформполітики та з питань преси Донецької обласної державної адміністрації за підсумками засідання штабу оборони Маріуполя, участь у якому взяв голова ДонОДА Олександр Кіхтенко.

"Зараз на місці трагедії комунальні служби, рятувальники та волонтери допомагають місцевим жителям. Для тимчасового закриття розбитих вікон людям видають поліетилен, однак на засіданні штабу оборони вже розглянули питання скління. На ці роботи, за попередніми дани, необхідно близько 11 млн гривень", - сказано в повідомленні.

У мікрорайоні "Східний", який розташований в Орджонікідзевському районі Маріуполя, проживають 36 тисяч людей. Внаслідок вчорашнього обстрілу житлового кварталу з боку території, тимчасово окупованої "ДНР", постраждали 55 багатоповерхівок і 14 приватних домогосподарств. Загинули 30 людей, 93 отримали поранення.

До постраждалого району вже відновлено подачу електрики та водопостачання. Подано теплоносій до всіх постраждалих будинків.

Нагадаємо, раніше в мерії Маріуполя повідомили, що обстановка в місті на ранок стабільна, кількість жертв не збільшилася.

Як відомо, Президент Петро Порошенко оголосив сьогодні день жалоби за загиблими жителям Маріуполя.