ua en ru

Під Маріуполем важко поранений боєць АТО, - штаб оборони

Під Маріуполем важко поранений боєць АТО, - штаб оборони Фото: ситуація в зоні АТО

Вирішуються питання про транспортування військового з Маріуполя в госпіталь Міноборони

Під Маріуполем Донецької області вчора, 22 квітня, був поранений боєць антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні штабу Оборони Маріуполя на Facebook.

"Близько 20.00, під час обстрілу з 120 міліметрового міномета, один мінний снаряд розірвався неподалік від траншеї, в якій знаходилися бійці полку "Азов" НГУ. В результаті чого 21-річний уродженець Київської області отримав осколкове поранення. Негайно він був доставлений в одну з лікарень міста. Його стан оцінюється, як важкий. На даний момент керівництво сектору вживає заходів з організації транспортування пораненого бійця в один з госпіталів Міністерства оборони", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, вчора бойовики 9 раз обстріляли позицій сил АТО в районі Широкіно, а сьогодні зафіксовано вже 4 обстрілу позицій.

"Раніше незаконними збройними формуваннями застосовується важке озброєння, заборонений до використання мінськими угодами", - наголосили у штабі.

БРИФИНГ КРИЗИСНОГО ЦЕНТРА «ОБОРОНА МАРИУПОЛЯ» 23.04.15.За вчерашний день противник произвел 9 обстрелов позиций сил АТ...

Posted by Оборона Мариуполя on 23 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, вчора бойовики 30 разів порушили режим тиші.