ua en ru

Під Маріуполем після відповіді сил АТО поранений 51 бойовик, - сектор "М"

Під Маріуполем після відповіді сил АТО поранений 51 бойовик, - сектор "М" Фото: ситуація в зоні АТО

Убитих відразу направили в РФ, тому даних про жертви немає

На Маріупольському напрямку після відповіді сил антитерористичної операції (АТО) на обстріл в ніч з 26 на 27 серпня був поранений 51 бойовик, кількість убитих невідомо. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний, передає видання 0629.

За даними розвідки, які з'явилися сьогодні зранку, Новоазовськ привезли 51 пораненого бойовика, 8 з яких - у дуже важкому стані. 5 офіцерів прибутку в инкасаторских броньованих автомобілях. Даних про загиблих немає, так як їх тіла, за словами Чепурного, відразу ж направили на територію Росії.

Також наголошується, що в ніч на 27 серпня українська сторона у відповідь знищила склад боєприпасів у селищі Стила (приблизно 80 тонн), а також 4 автомобіля. Також був підірваний склад з боєприпасами в селищі Петрівське. В районі Тельманове сили АТО знищили скупчення військової техніки в кількості 51 БДМ і 3 автомобілів.

Нагадаємо, минулої ночі в секторі "М" сили АТО понесли великі втрати. За даними видання, тоді було вбито 6 українських бійців, ще 2 - травмовані.