ua en ru

Під Маріуполем виявили схованку з гранатами і вибухівкою

Під Маріуполем виявили схованку з гранатами і вибухівкою Фото: поліція (РБК-Україна)

Житель селища Ялта нібито виявив боєприпаси в городі

Під Маріуполем Донецької області виявили схованку з гранатами і вибухівкою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Донецької області в Facebook.

Повідомляється, що співробітники Мангушського відділу поліції в ході спеціальних профілактичних заходів з протидії обігу зброї та вибухівки виявили у жителя селища Ялта 5 гранат, 5 тротилових шашок загальною вагою 1,6 кг та понад тисячу набоїв. Чоловік зберігав вибухівку та боєприпаси у схованці у лісосмузі.

"23-річний чоловік повідомив, що знайшов боєприпаси тиждень тому під час збиральних робіт на городі і сховав їх. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські знешкодили вибухову схованку під Маріуполем 5 гранат, 5 тротилових шашок загальною вагою 1,6 кг та понад ти...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за добу відкрили 30 справ за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.