ua en ru

У Маріуполі затримали посадовця податкової інспекції на хабарі в 100 тисяч гривень

У Маріуполі затримали посадовця податкової інспекції на хабарі в 100 тисяч гривень Фото: поліція (np.pl.ua)

Чиновниця вимагала кошти за підписання договору про визнання електронних документів

У Маріуполі (Донецька область) затримали посадовця податкової інспекції на хабарі в 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"На хабарі 100 тисяч гривень оперативники Управління захисту економіки в Донецькій області Нацполіції та слідчі військовою прокуратурою Маріупольського гарнізону сил антитерористичної операції затримали посадовця податкової інспекції", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що керівник одного з відділів вимагала кошти за підписання договору про визнання електронних документів та неперешкоджання у подальшій діяльності підприємства.

Донеччина: Маріуполь На хабарі 100 тисяч гривень оперативники Управління захисту економіки в Донецькій області Нацполіц...

Опубліковано Департамент захисту економіки Національної поліції України 3 серпня 2017 р.

"Окрім коштів, також "попросила" 2 куба дров. Гроші представники комерційної структури повинні були перерахувати на вказані банківські рахунки. Після зарахування коштів на рахунки керівник відділу ОДПІ підписала усі необхідні документи", - повідомляє відомство.

Наразі підозрювана затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, у Дніпрі співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з військовою прокуратурою та Національною поліцією затримали на хабарі начальника одного з відділів кримінального розслідування департаменту регіонального управління поліції.