ua en ru

У Маріуполі затримали кіровоградця, який намагався пронести боєприпаси у потяг

У Маріуполі затримали кіровоградця, який намагався пронести боєприпаси у потяг Фото: кіровоградець намагався вивезти з Маріуполя боєприпаси

У рюкзаку 19-річного пасажира виявили 30 набоїв

В Маріуполі на залізничному вокзалі 1 січня 2017 року поліцейські затримали мешканця Кіровограду, який намагався пронести у потяг боєприпаси. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області.

"Пасажир із забороненим начинням у рюкзаку мав їхати додому в іншу область України, проте поліцейські, що у цілодобовому режимі патрулюють територію залізничного вокзалу виявили нелегальний вантаж та вилучили його", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у поліції, об’єктом огляду правоохоронців став 19-річний пасажир з рюкзаком, у якому серед особистих речей було сховано 30 набоїв калібру 5,45 міліметрів.

набої на вокзалі Маріуполя

Фото: на вокзалі Маріуполя у кіровоградця вилучили 30 бойових набоїв

Затриманий пояснив перевезення боєприпасів тим, що він їх "знайшов та забув викласти".

Наразі набої вилучено, вирішується питання щодо притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за нелегальне зберігання боєприпасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили і знешкодили 77 тис. 564 вибухонебезпечних предмети за 2016 рік.