ua en ru

У Маріуполі убитий співробітник міліції

У Маріуполі убитий співробітник міліції

У Маріуполі Донецької області з ознаками насильницької смерті знайдено тіло дільничного інспектора Жовтневого районного відділення міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

"Тіло дільничного інспектора Жовтневого райвідділу міліції з ознаками насильницької смерті виявлено в будинку підозрюваного, який притягується до відповідальності за вимагання", - йдеться в повідомленні.

Маріупольські правоохоронці розшукують вбивцю співробітника міліції Прохання про репост! #Маріуполь #міліція #розшук...

Posted by МВС України on Friday, April 10, 2015

Зокрема, повідомляється, що міліціонер був знайдений в будинку раніше засужденого Шиліна Сергія Вікторовича 1984 року народження, який підозрюється у скоєнні вбивства.

Передбачається, що інспектор прийшов додому до Шиліна, щоб перевірити його місцезнаходження. Шилін ж при зустрічі наніс правоохоронцю тілесні ушкодження несумісні з життям, потім затягнув тіло співробітника до себе в будинок і втік.

Шиліна С. В., який проживає за адресою р. Маріуполь, пр. Металургів, будинок. 127-а, кв. 14, оголошено в розшук. При наявності будь-якої інформації міліція просить звертатися за номерами: 096-233-49-47, 067-581-82-12 або 102.

Нагадаємо, 23 лютого в Маріуполі також був убитий міліціонер, ще двоє бійців були поранені.