ua en ru

У Маріуполі зіткнулися два автомобілі, є постраждалі

У Маріуполі зіткнулися два автомобілі, є постраждалі Фото: ДТП (УНІАН)

Інцидент стався на трасі "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ"

У Маріуполі в результаті зіткнення двох автомобілів постраждали п'ять осіб. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Facebook.

"О 12:30 на трасі "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" водій автомобіля Toyota скоїв зіткнення з автомобілем "ГАЗ-2705", який на перехресті здійснював поворот ліворуч", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в результаті удару автомобіль "ГАЗ-2705" перекинувся.

За даними поліції, в результаті зіткнення постраждали обидва водії, двоє пасажирів автомобіля Toyota та пасажир автомобіля "ГАЗ-2705".

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Під Маріуполем у дорожній пригоді постраждало 5 чоловік Зіткнення двох авто сталося на автодорозі «Одеса – Мелітополь –...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці 19 липня в результаті дорожно-транспортної пригоди постраждали три людини.