ua en ru

У Маріуполі активісти мітингують проти ротації в Широкино

У Маріуполі активісти мітингують проти ротації в Широкино Фото: у Маріуполі розкинуть наметове містечко біля блокпостів по дорозі в Широкино

У Маріуполі розпочалася акція "Маріуполь - це Україна"

У Маріуполі активісти планують провести в місті безстрокову акцію "Маріуполь - це Україна". Про це на своїй сторінці в написала волонтер Галина Одноріг.

Як повідомляється, початок акції було заплановано на 10:00 на площі Свободи, звідти стартує Автомайдан до штабу сектора "М", де волонтери мають намір отримати роз'яснення, що відбувається в місті і як проходить ротація.

Після відвідин сектора "М" активісти відправляться до блокпостів по дорозі в Широкино, де розкинуть наметове містечко.

"Ми поїдемо і будемо у наших блокпостів: біля 14 і біля 15, розкинемо там намети і будемо охороняти наші батальйони, до тих пір, поки до нас не приїде наш Гарант Конституції, за якого ми, до речі, голосували і не пояснить нам, жителям Маріуполя, що означає 30 км зона демілітаризації Широкино і що таке буферна зона, і як Маріуполь буде жити в цій зоні", - йдеться в повідомленні.

Увага!!! Прошу репост!!!Патріоти і волонтери розпочинають безстрокову акцію: МАІУПОЛЬ-ЦЕ УКРАЇНА! Завтра о 10.00 збир...

Posted by Маша Украинская on 25 июля 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Маріупольському напрямку поновилися бойові дії.