ua en ru

У Маріуполі на причалі горів теплохід, є постраждалий

У Маріуполі на причалі горів теплохід, є постраждалий Фото: ДСНС розповіла про пожежу на теплоході (facebook.com/MNSTERNOPIL)

В результаті інциденту продуктами горіння отруївся один з матросів

У Маріуполі на причалі судноремонтного заводу горів теплохід "Механік Юзвович", в результаті інциденту постраждав один з матросів. Про це йдеться в повідомленні обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що вранці до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на теплоході біля причалу судноремонтного заводу.

"По прибуттю на місце події пожежники з'ясували, що відбувається горіння всередині теплохода "Механік Юзвович", в носовій частині, і спостерігається щільне задимлення. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 10:50 та о 11:05 - ліквідували", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в результаті пожежі постраждав матрос. Його госпіталізували до лікарні з діагнозом "отруєння продуктами горіння".

altaltalt

Фото: пожежа на теплоході

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області горіла електричка. Рятувальники загасили пожежу приблизно за півгодини, в результаті інциденту жертв і постраждалих немає.