ua en ru

У Маріуполі горіло сміттєзвалище, - ДСНС

У Маріуполі горіло сміттєзвалище, - ДСНС Фото: рятувальники загасили пожежу на звалищі у Маріуполі (facebook.com/MNSTERNOPIL)

Фахівці встановлюють причину пожежі на звалищі в Маріуполі

У Маріуполі Донецької області горів полігон твердих побутових відходів. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що напередодні диспетчер служби порятунку отримав повідомлення про пожежу на полігоні твердих побутових відходів на проспекті Єдності в Маріуполі.

"По прибуттю пожежники з'ясували, що спостерігається горіння сухої трави на площі 1,6 га та сміття на звалищі на площі 0,04 га, глибина горіння до 1 метра. Рятувальники локалізували пожежу о 17:30 та ліквідували - 21:28. В результаті пожежі знищено 1,6 га сухої трави та 0,04 га сміття. Причина пожежі встановлюється фахівцями", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області сталася пожежа на звалищі біля Соледара. Займання сталося через високу температуру повітря, допомогу у ліквідації пожежі рятувальникам надали військові Збройних сил України.