ua en ru

Маріуполь повністю розблокований, - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що м. Маріуполь Донецької області станом на 12:30 7 травня в ході антитерористичної операції повністю розблокований і знаходиться під контролем влади.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (на фото) повідомив, що м. Маріуполь Донецької області станом на 12:30 7 травня в ході антитерористичної операції (АТО) повністю розблоковано і перебуває під контролем влади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

"В ході операції особливо відзначилися бійці батальйону особливого призначення "Азов" МВС України та 72-ї механізованої бригади Міністерства оборони України. Маріуполь повністю розблокований, відкрито рух по вулицях і доступ до всіх адміністративних будівель", - зазначив Аваков.

Маріуполь повністю розблокований, - Аваков

(Фото: сайт м. Маріуполя "0629")

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі 6 травня пізно ввечері сепаратисти підпалили тролейбус, щоб перекрити їм проїзд центром міста.

Сьогодні в Маріуполі станом на 11:40 із флагштока біля будівлі міськради скинуто прапор України.

Нагадаємо, Маріупольська міськрада була звільнена в середу, 7 травня, вранці.

Проросійські активісти захопили міську раду в Маріуполі 13 квітня. Захоплення сталося в ході мітингу, учасники якого виступали за створення "Донецької республіки".