ua en ru

Біля Мар'їнки відбулося зіткнення між силами АТО та ДРГ бойовиків

Біля Мар'їнки відбулося зіткнення між силами АТО та ДРГ бойовиків Фото: у зоні АТО відбувся бій між українськими військовими та бойовиками

На місці зіткнення розвідка АТО виявила тіло бойовика

У районі Мар'їнки (Донецька область) у вівторок, 4 квітня, відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Група бойовиків, з напрямку населеного пункту Трудівське, що розташоване на тимчасово непідконтрольній Україні території, намагалась наблизитись до наших позицій. Прихований рух противника було виявлено. Командир бригади, враховуючи пряму загрозу життю і здоров'ю підлеглих, прийняв рішення про застосування зброї", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначають, що під натиском вогню українських військових противник ведучи вогонь у відповідь, відійшов.

Під час обстеження українськими військовослужбовцями ділянки зіткнення було знайдено тіло бойовика зі зброєю та боєприпасами, але без документів.

В районі Мар'їнки відбулось бойове зіткнення з ДРГ противника Сьогодні, 4 квітня, в районі Мар'їнки відбулось бойове зі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, 20 березня 2017 року під Маріуполем (Донецька область) відбувся бій між силами антитерористичної операції та диверсійною групою бойовиків.