ua en ru

У Мар'їнці мирний житель отримав поранення в ході одиночного обстрілу

У Мар'їнці мирний житель отримав поранення в ході одиночного обстрілу Фото: поліція відкрила справу за статтею "теракт" (РБК-Україна)

Чоловік отримав поранення, попередньо, в ході одиночного обстрілу з боку бойовиків

У Мар'їнці Донецької області мирний житель отримав поранення, попередньо, в ході одиночних обстрілів з боку бойовиків. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області у Facebook.

Повідомляється, що напередодні ввечері до Мар'їнського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них доставлено чоловіка з травмованою ногою. За словами потерпілого, ушкодження він отримав у результаті попадання кулі у вікно будинку.

"За попередніми даними, в той час обстрілу міста не було, проте періодично відбуваються поодинокі постріли з боку бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що потерпілого госпіталізували до лікарні Курахового, слідчо-оперативна група поліції з'ясовує всі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальну справу за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

У Мар’їнці поранено чоловіка, який знаходився у власному будинку Встановлено, що вчора ввечері 35-річний чоловік отрима...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу в зоні АТО загинув український військовий.