ua en ru

Manors Group Corporation. Ринки: На УБ може формуватися висхідний тренд

Перед відкриттям торгів на зовнішніх майданчиках склалася помірно позитивна динаміка торгів. Російські майданчики додають піввідсотка вранці. Європейські ринки демонструють висхідну динаміку в межах 0,2%. Ф'ючерси на американські індекси торгуються в околонулевой зоні. Про це UBR.UA розповів трейдер-аналітик "Алор Україна" Руслан Струць.

Очікуємо відкриття вітчизняного ринку підвищенням котирувань. За підсумками вчорашніх торгів індекс UXI підвищився на 3,53%. Індекс UXI наблизився до опору 900 пунктів, тестування якого визначить подальший рух. У випадку пробою даної позначки вгору рекомендуємо звернути увагу на акції металургійного сектора.

За підсумками американських торгів, ключові індекси завершили торги на позитивній території додавши близько 1%. Каталізатором зростання виступили сприятливі фінансові звітності компаній, що входять в індексний кошик S&P 500. Крім цього інвесторів порадували статистичні дані, що вийшли всередині дня. Також дещо підвищилася прибутковість американських боргових зобов'язань, що повернуло апетит гравців до ризикових активів.

Сьогодні протягом торгової сесії на вектор торгів вплинуть протоколи засідання банку Англії, що виступить основою щодо планів стимулюючих заходів Великобританії. Крім цього пройдуть боргові розміщення в Німеччині, де важливу роль відіграють ставки дохідності. У другій половині дня слід звернути увагу на будівництво та дозволу для будівництва в США. Також погляд інвесторів буде звернений на корпоративну звітність: результати представлять Bank of New York і Bank of America, а також Halliburton і Pepsi.

Джерело: UBR