ua en ru

"Манчестер Сіті" веде переговори щодо Зінченко

"Манчестер Сіті" веде переговори щодо Зінченко Фото: 19-річним українським півзахисник Олександр Зінченко

Англійський клуб розраховує підписати гравця в літнє трансферне вікно

Півзахисник "Уфи" Олександр Зінченко продовжує залишатися трансферною метою "Манчестер Сіті". Англійський клуб стежить за 19-річним українським півзахисником з минулого сезону і розраховує підписати гравця в літнє трансферне вікно.Про це пише Goal.com.

Перешкодою до трансферу можуть стати проблеми з дозволом на роботу в Англії. Зінченко провів за збірну України всього три матчі, чого недостатньо для отримання документа. Втім, "Манчестер Сіті" може вибрати варіант з придбанням гравця і орендою його в закордонний клуб.


Повідомляється, що крім Манчестер Сіті гравцем цікавиться дортмундська Боруссія.

Нагадаємо, Зінченко дебютував у національній команді 12 жовтня 2015 року в матчі відбірного турніру Євро-2016 з Іспанією (0:1). 29 травня він вийшов на заміну в товариському матчі з Румунією (4:3) і забив свій перший гол за збірну, ставши наймолодшим автором гола в історії збірної України. Після цього він також зіграв 3 червня в товариському матчі з Албанією (3:1). Головний тренер збірної України Михайло Фоменко включив Зінченко в склад команди на Євро-2016.

У минулому сезоні Олександр Зінченко провів 24 матчі в РПЛ, в яких забив два голи і віддав чотири результативні передачі.

Нагадаємо, раніше захисник київського "Динамо" Александар Драгович отримав чергову пропозицію від англійського "Сандерленда".