ua en ru

"Манчестер Сіті" побив 15-річний рекорд в чемпіонаті Англії

"Манчестер Сіті" побив 15-річний рекорд в чемпіонаті Англії Фото: "Манчестер Сіті" (twitter.com/21LVA)

"Городяни" виграють 15 матчів поспіль

"Манчестер Сіті" встановив новий рекорд турніру за тривалістю переможної серії, перевершивши досягнення лондонського "Арсеналу", встановлене в 2002 році, про це повідомляє офіційний сайт "Сіті".

Напередодні "городяни" обіграли "Суонсі" в матчі 17 туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) з рахунком 4:0. Для лідируючого в турнірній таблиці клубу ця перемога стала 15 поспіль. "Арсенал" в 2002 році виграв 14 зустрічей поспіль з лютого по серпень.

Раніше повідомлялося, що "городяни", які не знають поразок у поточному сезоні прем'єр-ліги, також оновили рекорд вищих дивізіонів Англії, показавши кращий старт в чемпіонаті. У сезоні 1960/61 "Тоттенхем" виграв 15 матчів і одного разу зіграв внічию, зазнавши поразки в 17 грі.

У 17 матчах поточного розіграшу англійського чемпіонату "Ман Сіті" здобув 16 перемог і в одному зіграв внічию. "Городяни" втрачали очки на внутрішній арені у другому турі АПЛ проти "Евертона" (1:1) 21 серпня. Свою ж єдину поки в сезоні поразку підопічні зазнали в матчі ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

Нагадаємо, у матчі проти "Суонсі" український півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вперше в сезоні вийшов в складі своєї команди в матчі чемпіонату Англії.