ua en ru

"Манчестер Сіті" оголосив про перехід Насрі

"Манчестер Сіті" оголосив про перехід Насрі Фото: Самір Насрі (mancity.com)

Француз продовжить кар'єру в турецькому клубі

"Манчестер Сіті" оголосив про перехід півзахисника Саміра Насрі. Про це повідомляється на офіційному сайті англійського клубу.

30-річний француз продовжить кар'єру в "Антальяспоре". Про вартість трансферу не повідомляється, але, за даними ЗМІ, в турецькому клубі зарплата Насрі буде в 2,5 рази нижче, ніж в "Сіті" (70 тисяч фунтів стерлінгів проти 170 тисяч), а його контракт розрахований на 2 роки.

Хавбек був придбаний у "Арсенала" за 23,38 млн фунтів. Він виступав за "городян" з 2011 по 2017 рік. У складі англійського клубу француз провів у всіх турнірах 176 матчів, забивши 26 голів. Другу половину минулого сезону він виступав на правах оренди за "Севілью", зігравши в 30 матчах у всіх турнірах і забивши 3 м'ячі.

Раніше цього літа склад "Антальяспор" поповнив інший французький футболіст - форвард Жеремі Менез, який перейшов з "Бордо".

Після двох турів чемпіонату Туреччини "Антальяспор" має лише одне очко. Минулий сезон команда завершила на 5 місці з 58 очками.

Нагадаємо, англійський "Манчестер Сіті" готовий викупити нападника іспанської "Барселони" Ліонеля Мессі за 300 млн євро.