ua en ru

"Манчестер Сіті" хоче підписати Фреда до початку ЧС-2018

"Манчестер Сіті" хоче підписати Фреда до початку ЧС-2018 Фото: Фред (FC Shakhtar Donetsk)

Півзахисник "Шахтаря" може відправитися в Англію

Англійський "Манчестер Сіті" хоче підписати центрального півзахисника донецького "Шахтаря" Фреда до старту чемпіонату світу-2018. Про це повідомляє видання The Telegraph.

Бразилець є пріоритетним варіантом для "городян" на позицію опорного хавбека. "Ман Сіті" хоче підписати Фреда на заміну Яя Туре і Фернандіньо.

Зазначається, що "гірники" не мають наміру продавати бразильця посеред сезону, англійці теж не поспішають з трансфером. Манчестерський клуб хоче узгодити умови, а сама угода здійснити вже влітку.

Такі тимчасові рамки пояснюються тим, що зараз ціна Фреда - 40 млн фунтів. Після ЧС-2018 вона може вирости ще більше. Гравцем зараз також цікавляться "Арсенал", "Манчестер Юнайтед" та інші клуби.

Фред перебрався в "Шахтар" з "Інтернасьоналя" в 2013 році. У нинішньому сезоні бразилець провів у футболці гірників 24 матчі у всіх турнірах, забивши 2 голи і віддавши 4 результативні передачі.

Нагадаємо, раніше півзахисник "Шахтаря" Фред розповів, що продовжив контракт з донецьким клубом, незважаючи на інтерес до нього з боку "Манчестер Сіті".