ua en ru

На Мальті в ДТП з туристичним автобусом загинули два іноземці

На Мальті в ДТП з туристичним автобусом загинули два іноземці Фото: прапор Мальти (pixabay.com/pixabairis)

У результаті події постраждали 50 людей, з них шість - у критичному стані

На Мальті в місті Зуррік у результаті дорожньо-транспортної пригоди з двоповерховим туристичним автобусом дві людини загинули і ще 50 осіб постраждали, з них шестеро - в критичному стані. Про це повідомило місцеве видання Times of Malta.

Зазначається, що туристів, які сидять на другому відкритому поверсі зачепило гілками дерева, коли автобус проїздив під ними.

У результаті 62-річний бельгієць і 37-річна іспанка загинули на місці, шестеро туристів у критичному стані, 44 надана медична допомога.

Серед поранених 12 дітей, двоє хлопчиків із Великої Британії в критичному стані, також перебувають у тяжкому стані чоловік-британець і жінки з Німеччини та Італії.

На Мальті в ДТП з туристичним автобусом загинули два іноземціНа Мальті в ДТП з туристичним автобусом загинули два іноземці

Фото: ДТП з туристичним автобусом на Мальті

Нагадаємо, в Індії в північному штаті Гімачал-Прадеш шкільний автобус злетів у прірву, у результаті загинули щонайменше 23 дитини. Автобус, що належить приватній школі, їхав з навчального закладу і розвозив дітей по домівках.