ua en ru

Мальме - Шахтар: Луческу ще думає про вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів

Мальме - Шахтар: Луческу ще думає про вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів Фото: Мірча Луческу

Румун чекає більше атак від шведів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Лучесску прокоментував майбутній матч Ліги Чемпіонів проти шведського "Мальме". Про це пише сайт "гірників".

"Команда, яка переможе в цих двох поєдинках, зможе навіть думати про вихід з групи. Чому б і ні? Зіграємо з хорошим суперником. "Мальме" виглядав дуже організованою командою в матчі з ПСЖ і "Реалом". Ми аналізували ці ігри, вони мені сподобалися. Якщо б "Мальме" був сміливіший, то, напевно, міг би домогтися більшого. В першу чергу, завтра буде матч за третє місце і попадання в Лігу Європи. Але повторюю ще раз: якщо одна з команд виграє обидва матчі, у неї ще будуть шанси поборотися за путівку в плей-офф Ліги чемпіонів. Не думаю, що "Мальме" буде діяти в такій манері: сідати на своїй половині поля і оборонятися так, як вони діяли проти "Реала" і "ПСЖ". І система гри напевно зміниться: буде та система, якою вони користуються в чемпіонаті Швеції - більш атакуюча. Напевно, суперник буде більше думати про напад. У них є достатньо хороші гравці, щоб проводити атаки", - сказав Луческу.

"Шведи домоглися хороших результатів у кваліфікації: нелегко було пройти "Зальцбург" і "Селтік". Напевно, таким же чином вони будуть готуватися до матчу з "Шахтарем", без остраху. У нас достатньо досвіду в Лізі чемпіонів, спробуємо знайти найкращі варіанти для того, щоб контролювати гру і добитися перемоги. Так, зі скандинавами дуже складно грати. Ми зустрічалися з данським "Нордшелландом", який намагався діяти з нами в стилі "Барселони". Що стосується "Мальме", у цієї команди зовсім інший тип гри. Вони дуже дисципліновані в тактичному плані, добре закривають усі зони, агресивні в пресингу і єдиноборствах, дуже потужні в повітрі. У Лізі чемпіонів не можна заздалегідь говорити про фаворита. Обидві команди хочуть перемогти. Напевно у господарів буде хороша підтримка на заповненому стадіоні", - додав румун.

Нагадаємо, матч "Мальме" - "Шахтар" відбудеться ввечері 21 жовтня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.