ua en ru

Максим Луцький привітав освітян з Днем вчителя (фото)

Представників освітянської галузі з Днем вчителя привітав народний депутат України Максим Луцький 3 жовтня на урочистому святкуванні у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом'янського району. Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

Він висловив подяку усім працівникам освітянської ниви за їх внесок у нелегку загальнодержавну справу щодо виховання підростаючого покоління. Звертаючись до вчителів, він зазначив, що нинішнього року діти, колективи та працівники Солом'янського району отримали найбільшу кількість урядових нагород серед усіх районів м. Києва. Велика заслуга в цьому належить саме педагогам.

"Освіта України сьогодні є одним з пріоритетних напрямків у забезпеченні сталої динаміки соціально-економічного розвитку держави. Вона є основою розквіту особистості, суспільства, запорукою майбутнього України. Велика роль у цьому процесі належить саме педагогу. Адже хто, як не він, є вірним наставником для своїх учнів", - підкреслив Максим Луцький.

Фотогалерею події дивіться ТУТ

З нагоди свята освітяни були нагороджені грамотами, нагородами, відзнаками та цінними подарунками. Концертна програма вихованців Центру дитячої та юнацької творчості надала урочистостям особливого колориту. Пісні, танці та показові виступи школярів були присвячені величній постаті вчителя - носія розумного, доброго, вічного.

Нагадаємо, Максим Луцький є кандидатом у народні депутати по 222 виборчому округу (Солом'янський район, м. Київ).