ua en ru

Макрон зустрічається сьогодні з опозицією Венесуели в Парижі

Макрон зустрічається сьогодні з опозицією Венесуели в Парижі Фото: Еммануель Макрон (elysee.fr)

Президент Конгресу Хуліо Борхес також буде на зустрічі з главою Франції

Президент Франції Еммануель Макрон зустрічається сьогодні, 4 вересня 2017 року, з опозицією Венесуели в Парижі. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію прес-служби глави Франції.

"Макрон, який минулого тижня назвав керівництво Венесуели диктатурою, в понеділок зустрінеться з представниками опозиції, включаючи президента і віце-президента опозиційного конгресу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, ситуація у Венесуелі має резонанс у Франції, де крайня ліва партія, яка в даний час є найбільшим противником Макрона, підтримує президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Наголошується, що виконуючий обов'язки голови Національного зборів Венесуели (з 2017 року) Хуліо Борхес також буде на зустрічі з главою Франції в Парижі.

Так, Макрон минулого тижня заявив, що адміністрація Мадуро - "диктатура, яка намагається вижити ціною безпрецедентного гуманітарного лиха".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рейтинг президента Франції Еммануеля Макрона знижується другий місяць поспіль, згідно з проведеним у кінці серпня соцопитуванням.