ua en ru

У Макіївці бойовики незаконно затримали групу підлітків

У Макіївці бойовики незаконно затримали групу підлітків Фото: бійці "ДНР" (twitter.com/dubovoyslavyans)

У "ДНР" затримані неповнолітні

В окупованій Макіївці незаконно затримали групу підлітків за підпал пам'ятника і роботу на спецслужби України. Про це у Facebook повідомив регіональний координатор омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

"8 вересня під час моніторингу інформаційних ресурсів та соціальних мереж отримана інформація про затримання в підконтрольній угрупованню "ДНР" Макіївці групи підлітків 14-16 років", - написав він.

Повідомляється, що їх звинуватили в підпалі Пам'ятника шахтарям шахти 13-біс. Крім підпалу пам'ятника, підлітків звинувачують у роботі на спецслужби України.

"Це не перший випадок незаконного затримання і звинувачення дітей на не підконтрольних територіях ОРДЛО. Зараз працюємо над підтвердженням інформації", - додав він.

«ДНР» ЗАТРИМАЛИ НЕПОВНОЛІТНІХ. 8 вересня під час моніторингу інформаційних ресурсів та соціальних мереж...

Опубліковано Павлом Лисянским Субота, 8 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в офіс українського омбудсмена надходять повідомлення про зникнення людей в тимчасово непідконтрольному Україні Донецьку.

Також повідомлялося, що на території окупованих районів Донецької області після вибуху в Донецьку спецслужби НВФ "ДНР" затримують людей прямо на вулицях, за 1,5 години надійшло 8 повідомлень.

Також в РФ заявили, що вбивство ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко підвищить напруженість на Донбасі.