ua en ru

В Mail.Ru заявили про закриття офісів компанії в Україні

В Mail.Ru заявили про закриття офісів компанії в Україні Фото: Борис Добродєєв

Українській команді проектів компанії вже запропонована робота в офісах РФ

Генеральний директор Mail.Ru Group заявив, що компанія закриває офіси компанії в Україні через санкції проти низки російських сайтів та компаній, введених РНБО. Про це повідомляє "Коммерсант".

"Сервіси Mail.Ru Group на території України були провідними у своїх категоріях. Це безпрецедентний крок. Безумовно, ми будемо робити все, щоб якось компенсувати цю втрату і допомогти українським користувачам продовжувати залишатися в контакті зі своїми друзями", - заявив Добродєєв.

За його словами, український бізнес не вносив істотного вкладу у виручку, тому компанія не очікує негативного впливу обмежувальних заходів на фінансові показники.

Добродєєв підкреслив, що українській команді проектів компанії вже запропонували роботу в російських офісах. Він додав, що наявність представництв втрачає сенс з урахуванням санкцій, запроваджених Україною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву компанії Mail.Ru Group, що від введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року президентом України Петром Порошенком постраждають 25 млн українських користувачів.