ua en ru

В магазині Roshen в Харкові стався вибух

В магазині Roshen в Харкові стався вибух Фото: місце події

Вибуховою хвилею в магазині вибило скло у вітринах та двері

У Харкові в ніч з 8 на 9 грудня в магазин Roshen, який розташований ТРЦ "Дафі" стався вибух. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Харківській області.

Вибуховою хвилею в магазині вибило скло у вітринах і вхідних дверей.

Як розповіли очевидці, на розташованій неподалік від торгового закладу автозаправці незадовго до події вони бачили чоловіка в жовтій куртці з написом "Україна". Нині правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію.

В магазині Roshen в Харкові стався вибух

Фото: вибух у Roshen в Харкові

В магазині Roshen в Харкові стався вибух

Фото: вибух у Roshen в Харкові

В магазині Roshen в Харкові стався вибух

Фото: вибух у Roshen в Харкові

Відзначимо також, що 18 листопада в поліцію Києва надійшло повідомлення про мінування двох магазинів Roshen - на станціях метро "Лівобережна" і "Дарниця". Пізніше правоохоронці повідомили, що інформація не підтвердилася.

"Серед об'єктів, куди ніби заклали вибухівку, - станції метро, магазини і будинки. Правоохоронці ретельно перевірили інформацію: у торговельних закладах та метрополітені небезпечних предметів не виявлено, огляд житлових будинків триває", - сказано в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Нагадаємо, в травні 2015 року в Києві на вул. Тимошенко стався вибух в магазин Roshen. За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 див. В середині магазину від ударної хвилі були пошкоджені торгові полиці і частину товару.

"У 23:11 до чергової частини Оболонського районного управління міліції по спецлінії "102" надійшов виклик, що в магазині замкнув кондиціонер, пожежа. По приїзду на місце події, виклик про пожежі і загоряння магазину не підтвердився. Магазин, біля якого стався вибух, знаходиться на вулиці Тимошенко, що в Оболонському районі. За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 див. В середині магазину від ударної хвилі пошкоджені торгові полиці і частину товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину і кондиціонером, який знаходиться на вулиці", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Києві.